coaching

view this information in English 

Voor wie op enig moment worstelt met werk-gerelateerde vragen en dilemma’s kan individuele coaching een uitstekend hulpmiddel zijn om het loopbaan pad met nieuwe inzichten en energie te vervolgen.

De vraagstukken kunnen uiteenlopend van aard zijn: van “hoe ga ik om met…?” tot “wat wil ik?” en “hoe krijg ik dat voor elkaar?”. De gemeenschappelijke deler is altijd dat de vraagsteller aan de slag wil om het antwoord te vinden. Een stap die vrijwel zonder uitzondering een verandering, hoe klein ook, tot gevolg heeft. Professioneel én persoonlijk.

Als coach begeleid ik managers (van beginners tot gevorderden) en niet-managers (specialisten) bij dit verander proces.

Ik werk vanuit vertrouwen en respect. Gedreven door nieuwsgierigheid naar de ander, de wil om de ander te begrijpen en met een open blik. Scherpte én diepte creëren door vragen stellen, dóórvragen, toetsen en uitdagen. Met ruimte voor relativeren en humor. Met een gestructureerde aanpak op zoek naar het andere perspectief. Zodat jij de antwoorden vindt om de gewenste en noodzakelijke veranderingen in je professionele leven vorm te geven.

Ik ben ook fotograaf. Ik zet regelmatig beeldtaal, creativiteit en fotografie in als instrument bij coaching.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en ik conformeer mij aan de Internationale Ethische Code en klachtenregeling van deze organisatie. In 2016 heb ik de NOBCO gecertificeerde opleiding Coach-de-Coach voltooid en inmiddels ben ik gecertificeerd NOBCO/EMCC Foundation Coach. Zie LinkedIn voor meer informatie over mijn achtergrond en ervaring.

Sinds zomer 2017 werk ik ook samen met Ruud Nijs en Leonie Verstegen onder de noemer C3C coaching: wij zijn drie coaches die ieder op onze eigen manier het verschil voor de coachee kunnen maken.

Heb je interesse in een individueel coaching traject of wil je meer informatie?

Klik hier voor informatie over de intake, het coaching traject en de kosten

Je kunt mij uiteraard ook bellen (06 5196 8172) of mailen (info@scherptediepteconsultancy.nl)

○○○

NOBCO/EMCC Foundation Coach