portret van een leider


Leiderschap is naar jezelf durven kijken en de bereidheid te reflecteren op je functioneren en wie je bent als leider. En dat is precies waar Portret van een Leider aan bijdraagt.

Wat?

Portret van een Leider is een individuele coaching module die kan worden uitgevoerd als onderdeel van een (veelal meerdaags) leiderschap ontwikkelingsprogramma, management team training of leiderschap conferenties. Aan het begin van de 1:1 coaching sessie maakt professioneel coach en fotograaf Barbara van Schaik een portret van de deelnemer. Direct zichtbaar op een scherm vormt het portret het startpunt voor coaching en reflectie op het leiderschap en de ontwikkeling van de deelnemer.

Waarom?

Portret van een Leider geeft direct een bijzonder persoonlijke sfeer aan de 1:1 coaching sessie. De focus ligt volledig op het individu. Confrontatie op een respectvolle manier. Als gevolg hiervan raken de coaching sessies van Portret van een Leider de kern van de zaken waarmee de deelnemers worden geconfronteerd in hun leiderschap en ontwikkeling. En zo versterkt Portret van een Leider de effectiviteit van het plenaire programma.

Praktische informatie

De Portret van een Leider module loopt parallel aan het plenaire programma, of kan er omheen worden gepland, in een aparte (vergader)ruimte. Afhankelijk van het aantal deelnemers, duren de 1:1 coaching sessies ongeveer 1 uur per deelnemer. Waar mogelijk wordt natuurlijk (dag)licht gebruikt voor de portretfotografie. Draagbare studio apparatuur (lampen en/of flits) is beschikbaar indien nodig. Deelnemers ontvangen na afloop van het programma hun zwart-wit portretten als een fysieke herinnering aan hun reflecties en inzichten.

Zoals alle coaching gesprekken, zijn de 1:1 Portret van een Leider sessies vertrouwelijk. Wat wordt besproken tussen coach en deelnemer, wordt door de coach op geen enkele manier gecommuniceerd met de trainers, programma leiders, managers of andere deelnemers.

Neem contact met mij op via 06 5196 8172  of info@scherptediepteconsultancy voor informatie over kosten en beschikbaarheid. 

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER PORTRET VAN EEN LEIDER:

“De 1:1 coaching sessie heeft echt duidelijkheid verschaft”

“De coaching sessie was bijzonder nuttig”

“Ik heb de coaching sessie als zeer nuttig ervaren, hoewel ik al eerder executive coaching heb gevolgd”

“Ik heb echt genoten van de 1:1 coaching”