wie is Barbara van Schaik?

Sinds 2015 ben ik onder de noemer scherpte diepte Consultancy werkzaam als organisatie adviseur. Met name op het gebied van vraagstukken rond verandering en leiderschap op zowel individueel als organisatie niveau.

Ik heb uitgebreide en internationale ervaring in alle facetten van leidinggeven aan verandering: organisatieveranderingen, reorganisaties, het implementeren en het optimaliseren van systemen, procesoptimalisatie, outsourcing en offshoring, cultuur verandering en coaching.

Ik ben gewend om over grenzen (ook virtuele) en culturen heen te werken, in (complexe) matrix structuren en in zowel grote als kleine organisaties, profit en non-profit, met een kennis- en informatie-intensief en cultureel signatuur (o.a. uitgeverij, media en bibliotheeksector).

Mijn focus (en voorkeur) ligt vooral op de mens kant van veranderen. Of zoals ik het zie: de harde kant van zacht.

De blogs die ik met enige (on)regelmaat schrijf gebruik ik als uitlaatklep voor mijn ideeën en gedachten over leiderschap en veranderen (en aanverwante onderwerpen). Geheel in lijn met mijn stijl en manier van werken: empathisch, analytisch en met humor. Scherp én diep.

Naast scherpte diepte Consultancy, is er ook scherpte diepte Fotografie – de andere tak van dezelfde boom. Regelmatig zet ik beeldtaal, creativiteit en fotografie in als instrumenten in team begeleiding en workshops.

In 2016 heb ik de NOBCO EQA gecertificeerde opleiding Coach-de-Coach voltooid.

Wil je meer informatie of bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen?

Ik ben bereikbaar via 06 5196 8172 of info@scherptediepteconsultancy.nl