workshop feedback

een workshop over feedback geven, ontvangen én vragen

Feedback: een zeer waardevol en krachtig instrument voor de ontwikkeling van jezelf, anderen en teams in de werksituatie. Tegelijkertijd vinden velen (waaronder ikzelf!) het geven, ontvangen én vragen van feedback niet altijd even makkelijk en soms ronduit lastig.

De workshop introduceert de basisprincipes van het geven (en ontvangen) van feedback met behulp van de gedrag – effect – actie methodologie en is bedoeld om deelnemers een hulpmiddel te bieden om zinvolle en effectieve feedbackgesprekken te voeren.

Daarnaast zal aandacht worden besteed aan het ontvangen en vragen van feedback, om de reacties op gegeven feedback beter te begrijpen. En waar nodig worden de obstakels aangepakt die deelnemers verhinderen om zinvolle feedbackgesprekken te voeren.

De workshop is bedoeld om zo praktisch mogelijk te zijn: aan de hand van casuïstiek uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers wordt de theorie direct naar de praktijk vertaald.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor iedereen die zinvolle feedbackgesprekken wil voeren op de werkvloer: managers en niet-managers, professionals en freelancers.

Praktisch

De workshop duurt max. 4 uur. In een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers) gaan we aan de slag.

De workshop kan zowel offline als online gegeven worden. De offline workshop is een aaneengesloten sessie van 4 uur. De online workshop wordt gegeven in twee sessies van elk 2 uur, met 1 of 2 weken tussen de sessies.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen €575,- (exclusief 21% BTW). Bij deze kosten zijn reiskosten en voorbereidingstijd inbegrepen. Eventuele kosten voor de huur van een locatie zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Neem contact op via info@scherptediepteconsultancy.nl voor de mogelijkheden en meer informatie.