Op zoek naar een leuke en leerzame teambuilding activiteit voor je virtuele team?

Doe een Workshop Zoomtrait!

Wat is een Zoomtrait? Een Zoomtrait is een portret gemaakt via Zoom. De fotograaf en het model zijn niet in dezelfde ruimte, maar zien (en horen) elkaar via een Zoom verbinding. De camera is niet in handen van de fotograaf, maar is de camera in de laptop of telefoon van het model. En de fotograaf gebruikt de print-screen functionaliteit om de foto te maken.

Tijdens een Workshop Zoomtrait leren collega’s en teamleden over portretfotografie én over elkaar. In tweetallen maken jullie (in Zoom breakout rooms) portretten van elkaar. Wat weet je over je collega? Ga het gesprek aan en bedenk wat je over je collega in een fotografisch portret wilt vertellen. En welke fotografische keuzes kun je vervolgens maken? En hoe maak je ook via Zoom een mooi portret van je teamgenoot? Ik laat je inspirerende voorbeelden zien. Ik vertel je de tips&tricks van Zoomtrait fotografie. En je kunt alles vragen wat je ooit over (portret)fotografie hebt willen weten.

Samen bekijken en bespreken we de resultaten. Zoomtrait portretfotografie als leuk en leerzaam middel om het gesprek aan te gaan: elkaar beter leren kennen, (meer) begrip voor elkaar krijgen en zo de samenwerking in het team vergroten.

Over Project Zoomtrait: ik heb de Zoomtrait methode ontwikkeld tijdens de COVID lockdown periode die eind 2020 werd ingevoerd. Begonnen als experiment is het uitgegroeid tot een vrij werk portret project. En fotografeerde ik vrienden en onbekenden over de hele wereld voor mijn Project Zoomtrait.

Praktisch: de workshop Zoomtrait vindt plaats via Zoom en duurt maximaal twee uur. De workshop kan ook in twee delen van één uur worden gehouden. Voor meertalige groepen kan de workshop in het Engels worden gegeven.

Neem contact op via 06 5196 8172 of info@scherptediepteconsultancy.nl voor meer informatie, beschikbaarheid en kosten.